Google aramaları rekor seviyeye ulaşan Bitcoin’in fiyatı yükseliyor.

Bilim insanları Samanyolu galaksimizin merkezinde büyük "balon benzeri yapılar" tespit edildiğini duyurdu.

Bilim insanlarının geliştirdiği insanların tam olarak “ne düşündüklerini söylemesini” sağlayan beyin dekoderi, doktorların konuşma yetisini kaybetmiş hastalarla iletişim kurmasına yardımcı olabilir.

Bilim insanları yaptıkları yeni bir çalışma kapsamında, gönüllü kişilerin sözlü düşünceleriyle bağlantı kurmak için konuşmanın fiziksel sürecinde kullanılan sinir mesajlarını inceledi.

Teknoloji, çene, gırtlak, dudaklar ve dil hareketleriyle bağlantılı beyin sinyallerinden sentezlenmiş sözler üretebildi.

Bu websitesi Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin mali desteğiyle üretilmiştir.
Bu websitesinin içeriğinden sadece İletişim Derneği sorumludur ve hiçbir şekilde Avrupa Birliği, Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği Bakanlığı’nın görüşlerini yansıttığı şeklinde yorumlanamaz.

İletişim Derneği © 2021